Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu
Dátum vydania: 2013
Publikácia sa z celonárodného hľadiska zaoberá dôležitou problematikou hodnotenia kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. Z odborného hľadiska sumarizuje najnovšie ucelené poznatky v oblasti kvality rastlinných surovín a z hľadiska zamerania je rozdelená na dve kľúčové časti – všeobecnú a komoditnú.
Z obsahu:
VŠEOBECNÁ ...
Bežná cena knihy: 19,40 €
Naša cena knihy: 14,94 €
Ušetríte: 23 %
Dostupnosť: Posledný kus na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 335
Väzba: Pevná
Rozmer: 172x242 mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788055210865
Rok vydania: 2013
Žáner: Poľnohosp., potravin., lesníct
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Publikácia sa z celonárodného hľadiska zaoberá dôležitou problematikou hodnotenia kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. Z odborného hľadiska sumarizuje najnovšie ucelené poznatky v oblasti kvality rastlinných surovín a z hľadiska zamerania je rozdelená na dve kľúčové časti – všeobecnú a komoditnú.
Z obsahu:
VŠEOBECNÁ ČASŤ
Členenie a charakteristika surovín a potravín rastlinného pôvodu
Hodnotenie kvality potravinárskych surovín a potravín
Najdôležitejšie zložky surovín a potravín rastlinného pôvodu
KOMODITNÁ ČASŤ
Obilniny ako potravinárske suroviny
Maloobjemové plodiny
Strukoviny a výrobky z nich
Olejniny a výrobky z nich
Zemiaky
Repa cukrová
Ovocie a zelenina
Pochutiny
Senzorická analýza surovín a potravín