Prázdny
0,00 €
 
-28 %
Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.12.2007
Po prvýkrát v histórii slovenského národa prichádza na trh lexikón kuchárskeho umenia, ktorý je spracovaný v súlade s novými požiadavkami na gastronómiu. Je základným repertoárom pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie
Bežná cena knihy: 32,86 €
Naša cena knihy: 23,66 €
Ušetríte: 28 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 1168
Rozmer: 152x212x60 mm
Hmotnosť: 1370 g
EAN: 9788088929925
Rok vydania: 2007
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Umění na předpis? II. díl
Jiřina Průchová
13,40 €
Pět neděl v balóně - audiokniha
Jules Verne
17,09 €
Náčelník
H. Allen Anderson
20,84 €
Crowded House: Time On Earth
Crowded House
19,49 €
Vybírat a posuzovat
Petr Andreas
11,70 €
O knihe
Po prvýkrát v histórii slovenského národa prichádza na trh lexikón kuchárskeho umenia, ktorý je spracovaný v súlade s novými požiadavkami na gastronómiu. Je základným repertoárom pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie.