Prázdny
0,00 €
 
-23 %
Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár

Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 03.03.2015
Učebnica technológie je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V receptúrach je uvedené množstvo surovín (hrubá hmotnosť) potrebných na prípravu 10 porcií, ak nie je uvedené inak. Učebnica tiež poskytuje ...
Bežná cena knihy: 23,00 €
Naša cena knihy: 17,71 €
Ušetríte: 23 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 128
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x298 mm
Hmotnosť: 370 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913793
Rok vydania: 2015
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Slnečná sestra
Rileyová Lucinda
21,90 €
URIAH HEEP  VERY EAVY, VERY UMBLE
Bertelsmann Music Gr
32,99 €
Ragnarok: Poslední boj 4
Umemura Shinya
13,70 €
SHORTER WAYNE  JUJU
UNIVERSAL
38,99 €
Ztracené cesty na útěku domů
Doležalová Martina
13,69 €
Complete Calvin and Hobbes
autor neuvedený
140,86 €
O knihe
Učebnica technológie je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V receptúrach je uvedené množstvo surovín (hrubá hmotnosť) potrebných na prípravu 10 porcií, ak nie je uvedené inak. Učebnica tiež poskytuje ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.