Prázdny
0,00 €
 
-28 %
Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár

Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 15.10.2021
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky, chrumky a i.). V učebnici sa tiež nachádzajú informácie o metodike a postupoch pri prevádzkovej kontrole, poznatky o trvanlivosti a spôsoboch jej predlžovania, ako aj o predaji ...
Bežná cena knihy: 28,00 €
Naša cena knihy: 20,16 €
Ušetríte: 28 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 136
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x297 mm
Hmotnosť: 370 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913847
Rok vydania: 2021
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Lunárny diár Krásnej panej 2024
autor neuvedený
8,99 €
Level 4: The Snow Queen
autor neuvedený
6,53 €
Dobré sestry
autor neuvedený
11,78 €
Město zlata a stínů
Ellis Petersová
0,00 €
Bublandie: Jarní vánek - DVD
autor neuvedený
1,59 €
Dracunculoid
František Moravec
0,00 €
Toyota Corolla -  5/83 - 7/92 - Jak na to? - 55.
Etzold Hans-Rudiger Dr.
30,50 €
O knihe
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky, chrumky a i.). V učebnici sa tiež nachádzajú informácie o metodike a postupoch pri prevádzkovej kontrole, poznatky o trvanlivosti a spôsoboch jej predlžovania, ako aj o predaji pekárskych výrobkov.