Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár
Dátum vydania: 15.10.2021
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky, chrumky a i.). V učebnici sa tiež nachádzajú informácie o metodike a postupoch pri prevádzkovej kontrole, poznatky o trvanlivosti a spôsoboch jej predlžovania, ako aj o predaji ...
Detaily o knihe
Počet strán: 136
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x297 mm
Hmotnosť: 370 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913847
Rok vydania: 2021
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky, chrumky a i.). V učebnici sa tiež nachádzajú informácie o metodike a postupoch pri prevádzkovej kontrole, poznatky o trvanlivosti a spôsoboch jej predlžovania, ako aj o predaji pekárskych výrobkov.