Prázdny
0,00 €
 
-28 %
Éčka v potravinách (Rozumieť, skúmať, experimentovať)

Éčka v potravinách (Rozumieť, skúmať, experimentovať)

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 30.11.2016
JEDINÁ SVOJHO DRUHU NA TRHU! Metodická príručka pre učiteľov chémie o éčkach v potravinách, ktorá ponúka nielen základné informácie o éčkach, ich pôvode a označení ale aj metodický materiál pre učiteľov ako návod na to, ako pracovať so žiakmi na tému éčiek v potravinách v predmetoch. Zároveň pomáha naplniť výkonový ...
Bežná cena knihy: 17,00 €
Naša cena knihy: 12,24 €
Ušetríte: 28 %
Zasielame: do 6 dní
Detaily o knihe
Počet strán: 110
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x297 mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788081402517
Rok vydania: 2016
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Destino Dele A2 + CD-ROM
autor neuvedený
20,21 €
První kněžna aneb Závrať moci
Bílek Jiří
16,44 €
Kniha o runách
Reinhard Florek
0,00 €
Odvaha volá
Ryan Holiday
19,20 €
Vremena 1 (začátečníci) - učebnice
Chamrajeva,Broniarz Renata, Jelizaveta
13,14 €
Baagl sáček - Awesome
autor neuvedený
7,00 €
O knihe
JEDINÁ SVOJHO DRUHU NA TRHU! Metodická príručka pre učiteľov chémie o éčkach v potravinách, ktorá ponúka nielen základné informácie o éčkach, ich pôvode a označení ale aj metodický materiál pre učiteľov ako návod na to, ako pracovať so žiakmi na tému éčiek v potravinách v predmetoch. Zároveň pomáha naplniť výkonový štandard štátneho vzdelávacieho programu. Obsahuje aj pracovné listy pre žiakov, ktoré sú využiteľné priamo na vyučovaní. O éčkach vieme pomerne málo. Sú prirodzenou súčasťou nášho života (napr. kyslík E948). Sú to vlastne prídavné látky, ktoré slúžia na vylepšenie vlastností potravín. Len málokto však vie, ktoré éčka sú naozaj škodlivé a ktoré, naopak, zdraviu prospešné. Aj napriek tomu, že Štátny vzdelávací program venuje pozornosť téme éčiek aj v predmete chémia biológia a dokonca aj fyzika, žiadny takýto vzdelávací materiál doteraz neexistoval. Cieľom metodickej príručky je pomôcť učiteľom zorientovať sa v tejto neľahkej téme a napomôcť im v tom, aby vyučovanie (témy ako napr. vlastnosti a použitie prírodných látok, vplyv na chemické procesy v živých organizmoch, výživa a stravovacie návyky, energetická hodnota potravín) bolo pre žiakov zaujímavé.