Prázdny
0,00 €
 
-24 %
Úprava potravín a stravovanie

Úprava potravín a stravovanie

Dátum vydania: 2016
Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania. Obsah: 1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii 2.Spoločné stravovanie 3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov 4.Moderná technológia ...
Bežná cena knihy: 16,36 €
Naša cena knihy: 12,43 €
Ušetríte: 24 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 222
Väzba: Pevná
Rozmer: 168x240 mm
Hmotnosť: 636 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788055215853
Rok vydania: 2016
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Tugriki - CD
Tugriki
16,50 €
Fiktívne rozhovory
Gabriela Rakúsová
10,00 €
MOTIVAČNÍ OBRAZY - ŽIVOT
autor neuvedený
0,00 €
Střela proti růži
Jiří Stibral
0,00 €
Time management
David Gruber
14,99 €
Popík a jeho veľké dobrodružstvá 4: Fígle a neplechy
Cholewińska-Szkolik
9,90 €
Bráškové - Zachráněné housátko
autor neuvedený
0,00 €
O knihe
Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania. Obsah: 1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii 2.Spoločné stravovanie 3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov 4.Moderná technológia a technologické zariadenia v gastronómii 5.Technologické postupy a úkony pri úprave potravín 6.Tepelná úprava potravín 7.Zmeny v potravinách počas technologickej prípravy pokrmov 8.Technologická úprava mäsa 9.Bezmäsité jedlá a suroviny na ich prípravu 10.Príprava jednotlivých skupín pokrmov 11.Svetové gastronómie