Prázdny
0,00 €
 
-24 %
Culinaria Itálie

Culinaria Itálie

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový pretlak? Ako odlíšime dobrý a zlý balzamikový ocot? Aké jedlo sa podávalo v antickom Ríme, na akých špecialitách si pochutnávali v stredoveku a aké kulinárske ...
Bežná cena knihy: 27,44 €
Naša cena knihy: 20,85 €
Ušetríte: 24 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 380
Väzba: Flexi
Rozmer: 215 x 250 mm
Jazyk: česky
EAN: 9788075293800
Žáner: Národné kuchyne
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Najdrahšej mamičke
Helen Exley
0,00 €
Český jazyk 2 pro základních školy - 2.vydání
Hošnová a kolektiv Eva
6,88 €
Futbal
autor neuvedený
9,26 €
Prázdninová škola 2. ročník
Šulc Petr
5,45 €
O knihe
Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový pretlak? Ako odlíšime dobrý a zlý balzamikový ocot? Aké jedlo sa podávalo v antickom Ríme, na akých špecialitách si pochutnávali v stredoveku a aké kulinárske vychytávky sú typické pre renesanciu? Toto všetko a oveľa viac vám zodpovie publikácia Culinaria Itálie. Už v treťom vydaní tejto obľúbenej kuchárskej knihy nahliadneme za oponu talianskych kuchýň a vyskúšame tie najlepšie recepty na talianske špeciality a zoznámime sa samozrejme aj s tými najchutnejšími talianskymi vínami.