Domáci liečivý kefír
Dátum vydania: 16.09.2019
Kniha o prekvapivo úzkych vzťahoch medzi
zdravým jedlom a šťastným životom.
Kefír je symbiotické spoločenstvo
mikroorganizmov, ktoré dokážu pretvoriť mlieko
na kyslý, ľahko stráviteľný a dokonca liečivý
nápoj. Domáca výroba kefírového mlieka je
jednoduchá - kefír je jedno z najmenej nároč-
ných „domácich ...
Detaily o knihe
Počet strán: 184
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 148x210 mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788097172497
Rok vydania: 2019
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Kniha o prekvapivo úzkych vzťahoch medzi
zdravým jedlom a šťastným životom.
Kefír je symbiotické spoločenstvo
mikroorganizmov, ktoré dokážu pretvoriť mlieko
na kyslý, ľahko stráviteľný a dokonca liečivý
nápoj. Domáca výroba kefírového mlieka je
jednoduchá - kefír je jedno z najmenej nároč-
ných „domácich zvieratiek“. Kefírové mlieko z
obchodu môže byť dobré - ale účinkami ani
zložením sa domácemu kefíru nevyrovná.
V knihe nechýba návod ako sa doma starať o
svoj kefír, recepty, príbehy a skúsenosti, a tiež
vysvetlenie liečivého pôsobenia tohto
kyslomliečneho nápoja. Nájdete tam rad
zaujímavých článkov o našich mikrobiálnych
priateľoch, o plnohodnotnej výžive, o pravekom pôvode kefíru či dokonca o tajomstve
nesmrteľnosti.
Autor podotýka: „Túžim, aby mali naše deti možnosť žiť naplňujúce, zmysluplné a šťastné
životy, aby sme sa ako spoločnosť ďalej rozvíjali. Verím, že práve kefír je jeden z
prostriedkov, ktorý nám dá silu čeliť spoločenským a ekologickým výzvam tejto pohnutej
doby.“