Skryté nebezpečenstvo zdravých potravín
Dátum vydania: 2020
Trápia vás zdravotné ťažkosti alebo obezita aj keď jete veľa zeleniny, celozrnného pečiva a iných odporúčaných potravín?
Chcete sa zbaviť chorôb, s ktorými si západná medicína nevie rady?
Pomoc nájdete v tejto knihe!
Prelomový bestseller mení názory odborníkov a širokej verejnosti na to, aké potraviny sú naozaj zdravé ...
Detaily o knihe
Počet strán: 280
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 167x240 mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788080900311
Rok vydania: 2020
Žáner: Výživa
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Trápia vás zdravotné ťažkosti alebo obezita aj keď jete veľa zeleniny, celozrnného pečiva a iných odporúčaných potravín?
Chcete sa zbaviť chorôb, s ktorými si západná medicína nevie rady?
Pomoc nájdete v tejto knihe!
Prelomový bestseller mení názory odborníkov a širokej verejnosti na to, aké potraviny sú naozaj zdravé. Odhaľuje bielkovinu lektín, ktorá sa nachádza v mnohých rastlinách a ďalších potravinách, ktoré bežne konzumujeme. Autor, vyštudovaný lekár, zrozumiteľne vysvetľuje ako lektíny prispievajú k zhoršovaniu zdravotného stavu a prečo stojí najmä priemyselné spracovanie poľnohospodárskych produktov za tým, že sa mnohé potraviny stali skôr škodlivými než prospešnými.
Táto kniha ponúka skutočnú zmenu zmýšľania o potravinách. Nech už ste zástancovia paleo, bezlepkovej, nízko sacharidovej alebo rastlinnej diéty, podložené názory a praktické rady lekára Gundryho vám pomôžu zvrátiť rozvoj autoimunitných aj neurodegeneratívnych ochorení.