Ingrediencie
Dátum vydania: 2020
Prvá autorská kniha popularizátora vedy, ktorý publikuje v mnohých novinách a časopisoch. Pôsobí tiež ako hostiteľ televíznych a webových relácií o chémii toho, čo dávame do seba a na seba. Jazykom zrozumiteľným laikom vysvetľuje zloženie známych potravín či pochutín, ako aj spôsoby odborného výskumu vedcov - chemikov ...
Detaily o knihe
Počet strán: 360
Väzba: Brožovaná
Rozmer: mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788081821585
Rok vydania: 2020
Žáner: Populárno- náučná
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Prvá autorská kniha popularizátora vedy, ktorý publikuje v mnohých novinách a časopisoch. Pôsobí tiež ako hostiteľ televíznych a webových relácií o chémii toho, čo dávame do seba a na seba. Jazykom zrozumiteľným laikom vysvetľuje zloženie známych potravín či pochutín, ako aj spôsoby odborného výskumu vedcov - chemikov a lekárov.