Čo a kedy jesť
Dátum vydania: 2021
Túžbou každého z nás je prežiť život v zdraví, s dostatkom energie a ideálne veľmi dlho. Začína to v najväčšom a najdôležitejšom orgáne endokrinného systému v zdravých črevách. Je potrebné poznať pravidlá psychológie stravovania a výberu potravín, pochopiť základné procesy. Až vtedy môžeme prijímať správne ...
Detaily o knihe
Počet strán: 273
Väzba: Pevná
Rozmer: mm
Jazyk: CZ Český Jazyk
EAN: 9788082230621
Rok vydania: 2021
Žáner: Zdravie, štýl života
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Túžbou každého z nás je prežiť život v zdraví, s dostatkom energie a ideálne veľmi dlho. Začína to v najväčšom a najdôležitejšom orgáne endokrinného systému v zdravých črevách. Je potrebné poznať pravidlá psychológie stravovania a výberu potravín, pochopiť základné procesy. Až vtedy môžeme prijímať správne a zdravé rozhodnutia vo vašej kuchyni i mimo nej. Keď zistíte, čo sa deje v tele, keď si dáte na desiatu jablko alebo ovocnú šťavu, vytvárajú sa u vás zdravé stravovacie návyky.
Andrej Beloveškin jasne vysvetľuje prácu endokrinných a tráviacich systémov:prečo sa cítime ako vyčerpaní a unavení a ako to môžete ovplyvniť jedlom. Kniha je konkrétna, praktická, zbavuje mýtov a poskytuje odpovede na najdôležitejšie otázky.