Prázdny
0,00 €
 
-20 %
Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

Dátum vydania: 2009
Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých ...
Bežná cena knihy: 8,00 €
Naša cena knihy: 6,40 €
Ušetríte: 20 %
Dostupnosť: Posledných pár kusov na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 198
Rozmer: mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788080771607
Rok vydania: 2009
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Ach, tí chlapci...
Meg Meekerová
14,90 €
Gigant
George Stevens
8,19 €
Mandala - Set taštiček 3 ks
autor neuvedený
7,47 €
Sluníčkové pexeso
autor neuvedený
0,00 €
Kniha zvířecích superhrdinů - Úžasné pří
de la Bédoyére Camilla
16,40 €
Fakt slizká a smradlavá kniha pokusů
Hirschmannová Kris
13,69 €
Roseta MAXI 26cm
autor neuvedený
0,00 €
O knihe
Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých látok v mäse a mäsových výrobkov, senzorické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov a mikrobiologické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov.