Prázdny
0,00 €
 
-29 %
Vysoko spracovaní ľudia

Vysoko spracovaní ľudia

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 31.07.2024
Prečo jeme niečo, čo nie je skutočné jedlo... a prečo s tým nevieme prestať Kniha o fenoméne vysoko spracovaných potravín, ktoré v súčasnosti predstavujú väčšinu našej každodennej stravy. Lekár a výskumník Chris van Tulleken pútavo vysvetľuje, ako sa na náš tanier dostali laboratórne zmesi, prečo ich máme tak radi ...
Bežná cena knihy: 17,90 €
Naša cena knihy: 12,71 €
Ušetríte: 29 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 384
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788055909936
Rok vydania: 2024
Žáner: Zdravý spôsob života
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Cílové sporty
Táborský František
7,00 €
Matematika pro 5. ročník ZŠ 2. díl
Justová Jaroslava
0,00 €
Puzzle šatník
autor neuvedený
6,53 €
Strážci komiks
Toman Vlastislav
30,19 €
O knihe
Prečo jeme niečo, čo nie je skutočné jedlo... a prečo s tým nevieme prestať Kniha o fenoméne vysoko spracovaných potravín, ktoré v súčasnosti predstavujú väčšinu našej každodennej stravy. Lekár a výskumník Chris van Tulleken pútavo vysvetľuje, ako sa na náš tanier dostali laboratórne zmesi, prečo ich máme tak radi a čo robia s naším telom (zďaleka nejde len o nárast hmotnosti), zdravím, spoločnosťou i planétou. Máme právo vedieť širšie súvislosti o tom, čo jeme a pijeme, a autor nám ich v knihe ponúka. Nenájdete v nej žiadne príkazy či zákazy, ale množstvo vedeckých faktov, zistených skutočností a výsledkov experimentov. Vydajte sa na objavnú cestu svetom potravinárstva a nášho stravovania. Chris van Tulleken je infektológ v londýnskej nemocnici špecializovanej na tropickú medicínu. Vyštudoval na univerzite v Oxforde a doktorát (PhD.) v odbore molekulárna virológia získal na University College London, kde aj pôsobí ako docent. Vo výskume sa zameriava na vplyv korporácií na ľudské zdravie, najmä v kontexte detskej výživy, a spolupracuje s organizáciou UNICEF a Svetovou zdravotníckou organizáciou.