Prázdny
0,00 €
 
-28 %
Zvěřina v naší kuchyni

Zvěřina v naší kuchyni

Autor:
|
Vydavateľstvo:
neuvedené
Dátum vydania: 01.10.2004
Mäso z diviny je charakteristické výraznou chuťou a vôňou. Zverina je cenená pre vysoký obsah bielkovín, vitamínov a niektorých minerálnych látok. Je vyhľadávaná pre ľahkú stráviteľnosť a predovšetkým špecifickú chuť. Chuť mäsa závisí nielen na druhu zveriny a jej kuchynskej úprave. Aby sme mäso z ulovenej zveri neznehodnotili ...
Bežná cena knihy: 11,33 €
Naša cena knihy: 8,16 €
Ušetríte: 28 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Rozmer: 220x285x10 mm
Hmotnosť: 562 g
Jazyk: česky
EAN: 9788086681481
Rok vydania: 2004
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
The Siren
Cassová Kiera
14,24 €
101 sci-fi filmů, které musíte vidět, než umřete
Schneider Steven Jay
9,95 €
Asylum - Ústav pro duševně choré
Rouxová Madeleine
20,24 €
Vánoční koledy lady Osbaldestoneové
Laurensová Stephanie
16,44 €
Rekviem
Ken Mc Clure
0,00 €
O knihe
Mäso z diviny je charakteristické výraznou chuťou a vôňou. Zverina je cenená pre vysoký obsah bielkovín, vitamínov a niektorých minerálnych látok. Je vyhľadávaná pre ľahkú stráviteľnosť a predovšetkým špecifickú chuť. Chuť mäsa závisí nielen na druhu zveriny a jej kuchynskej úprave. Aby sme mäso z ulovenej zveri neznehodnotili, je potrebné s ním správne zaobchádzať.