Knedle na tisíc spôsobov
Dátum vydania: 01.10.2007
Knedľa je národným jedlom mnohých národov. Môže byť malá ako čerešňa, veľká ako lopta, guľatá, podlhovastá, a dokonca stlačená ako placka. Bola jedlom chudobných, dodnes je pokrmom každodenným, nenáročným na prípravu, ale je aj pokrmom sviatočným a rafinovaným. Knedľa môže byť slaná i sladká, môže byť hlavným ...
Detaily o knihe
Počet strán: 240
Rozmer: 230x287x18 mm
Hmotnosť: 1195 g
EAN: 9788080463670
Rok vydania: 2007
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Knedľa je národným jedlom mnohých národov. Môže byť malá ako čerešňa, veľká ako lopta, guľatá, podlhovastá, a dokonca stlačená ako placka. Bola jedlom chudobných, dodnes je pokrmom každodenným, nenáročným na prípravu, ale je aj pokrmom sviatočným a rafinovaným. Knedľa môže byť slaná i sladká, môže byť hlavným jedlom, prílohou, vložkou do polievky i dezertom. Podáva sa samostatne aj s prílohami, varí sa, smaží, pečie, môžeme ju jesť teplú i studenú. Exkluzívne ilustrovaná kuchárska kniha prináša nielen vynikajúce recepty na prípravu knedlí z celého sveta, a teda je bohatou inšpiráciou pre všedný i sviatočný stôl, ale svojím bohatým obrazovým sprievodom lahodí oku a šteklí chuťové poháriky.