Prázdny
0,00 €
 
-25 %
Bezpečnosť potravín

Bezpečnosť potravín

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 2015
Poskytovanie bezpečných potravín je legálnou požiadavkou a dôležitou súčasťou dodávania bezpečných a kvalitných požívatín pre konzumentov. Ak poskytované potraviny nezodpovedajú bezpečnej konzumácii, alebo sa kontaminujú v procese výroby, transportu a manipuláciou s nimi alebo pri ich uskladnení, môže dôjsť až ...
Bežná cena knihy: 5,00 €
Naša cena knihy: 3,75 €
Ušetríte: 25 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 117
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 148x210 mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788080634315
Rok vydania: 2015
Žáner: Potraviny, jedlá
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
MALIGNANT TUMOUR  MAXIMUM ROCK´N´ROLL
Papagájův Hlasatel Records
30,29 €
Dej mi své oči
Torsten Pettersson
16,39 €
Šamanský bubínek
Pospíšilová Jarmila
13,15 €
O knihe
Poskytovanie bezpečných potravín je legálnou požiadavkou a dôležitou súčasťou dodávania bezpečných a kvalitných požívatín pre konzumentov. Ak poskytované potraviny nezodpovedajú bezpečnej konzumácii, alebo sa kontaminujú v procese výroby, transportu a manipuláciou s nimi alebo pri ich uskladnení, môže dôjsť až k žalobám a súdnemu stíhaniu. Povinnosťou všetkých pracovníkov v potravinárstve je dodržiavať správnu hygienu a zabezpečiť kvalitu potravín. Preto dobré meno výrobcov, distribútorov a predajcov je v ich vlastných rukách a v rukách každého ich zamestnanca. Osoby, ktoré pracujú s potravinami, musia mať vedomosti a praktické zručnosti týkajúce sa bezpečnosti potravín a hygieny výživy vo vzťahu k ich pracovným aktivitám.