Prázdny
0,00 €
 
-24 %
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.10.2013
Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat ...
Bežná cena knihy: 54,90 €
Naša cena knihy: 41,72 €
Ušetríte: 24 %
Zasielame: do 6 dní
Detaily o knihe
Počet strán: 1270
Rozmer: 220x306x52 mm
Hmotnosť: 2240 g
EAN: 9788089350445
Rok vydania: 2013
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Pinkanie
Tomáš Janovic
7,90 €
The Adversary
Evans Erin M.
30,97 €
Mýty - legendy v exilu
Kolektív
20,71 €
Medea a jej deti
Ľudmila Ulická
8,30 €
Vyjednavač
Joseph Finder
18,75 €
Karlův most
Přibyl
27,44 €
Florida 1:500 000
autor neuvedený
9,99 €
O knihe
Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.