Prázdny
0,00 €
 
-25 %
Ako chutí les - Čarovná vôňa divočiny

Ako chutí les - Čarovná vôňa divočiny

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 2022
Zažite čarovnú vôňu divočiny cez vyše deväťdesiat jedinečných receptov jedál z diviny a plodov lesa. Táto sympatická kuchárska kniha bude dobrou inšpiráciou pre všetkých, ktorí chcú objavovať ako chutí les. Zároveň má potenciál prelomiť vo verejnosti rozšírenú predstavu, že jediným pokrmom z diviny je guláš možnosti ...
Bežná cena knihy: 27,00 €
Naša cena knihy: 20,25 €
Ušetríte: 25 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 228
Väzba: Pevná
Rozmer: 220x210 mm
Hmotnosť: 1200 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788097177034
Rok vydania: 2022
Žáner: Kuchárske knihy
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Nebojte sa zdravia l.
autor neuvedený
4,61 €
Paulinda Lucky zvířátka II. Mýval
autor neuvedený
0,00 €
Somnambulia balkanica
Adam Puslojić
6,90 €
Tohle je háčkování
Pavlína Martiňáková
11,99 €
Súvislosti príjmovej polarizácie na Slovensku II.
Iveta Pauhofová
12,20 €
Veselé príbehy o zvieratkách
Kolektív
4,95 €
O knihe
Zažite čarovnú vôňu divočiny cez vyše deväťdesiat jedinečných receptov jedál z diviny a plodov lesa. Táto sympatická kuchárska kniha bude dobrou inšpiráciou pre všetkých, ktorí chcú objavovať ako chutí les. Zároveň má potenciál prelomiť vo verejnosti rozšírenú predstavu, že jediným pokrmom z diviny je guláš možnosti sú široké a recepty v tejto knižke dokazujú, že na to netreba byť držiteľom Michelinskej hviezdy ani majiteľom špeciálne vybavenej kuchyne. Nemusíte byť kúzelníkom, aby ste dokázali pripraviť pokrm z diviny, ktorý´ by Julo Satinský nazval nebíčko v papuľke. Názov knihy AKO CHUTÍ LES ČAROVNÁ VÔŇA DIVOČINY vystihuje obsahovú stránku tejto netradičnej kuchárky. Okrem pokrmov zo zveriny, ktorá je dostupná v našich lesoch, budú predstavené jedlá aj z rôznych lesných plodov (hríby, medvedí cesnak, čučoriedky a pod.). Autori knihy dbali na základné pravidlo a to, aby boli všetky recepty pripravované iba z mäsa a surovín dostupných u nás. Jednotlivé recepty predstavujú jedlá pripravené z diviaka, srnca, jeleňa, daniela, muflóna, zajaca, kačky, bažanta, jarabice, prepelice a pod. V úvode knihy je predstavená história lovu diviny, aké ma svoje miesto v modernej gastronómií a pokračujeme kompletnou prípravou deväťdesiatich jedál s receptami. Jedlá sú zaradené v štyroch kapitolách: predjedlá, polievky, hlavné jedlá a múčniky. Ku každému jedlu je someliérom doporučené víno alebo pivo od domácich producentov. Recepty sú doplnené ilustračnými fotografiami lesa a divokej zveri.