Prázdny
0,00 €
 
-26 %
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.02.2015
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty ...
Bežná cena knihy: 47,90 €
Naša cena knihy: 35,45 €
Ušetríte: 26 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 720
Rozmer: 215x306x52 mm
Hmotnosť: 1430 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788089350438
Rok vydania: 2015
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Host do domu Milostné rošády
Roald Dahl; Jiří Ornest
0,00 €
Démoni nečasu
Eva Kantůrková
0,00 €
Život Mojžiša
Gregor z Nyssy
13,00 €
Čo stvára Hunkeler
Hansjörg Schneider
9,00 €
2000 najpoužívanejších nemeckých slov
Jana Navrátilová
9,90 €
A rút kiskacsa + 6 darab puzzle
autor neuvedený
5,50 €
O knihe
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.